Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€ τώρα αποστολή και με BOXNOW

Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

H Επιχείρησή μας έχει έδρα στην οδό Βύσσης 6 & Αιόλου ( 2ος όροφος) στο κέντρο της Αθήνας από το 1936.


Είμαστε η παλαιότερη αποθήκη νεωτερισμών που εξακολουθεί να υφίσταται με σκοπό την πώληση (χονδρική και λιανική) εσωρούχων-καλτσών-πυζαμών-προσοψίων και μανδηλίων .
Εν συνεχεία η επιχείρησή μας εμπλουτίστηκε με πολλά παρεμφερή προιόντα προσεγγίζοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτή.
Προσφάτως δε, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας στην κατασκευή εσωρούχων βαμβακερών και ζέρσευ,αλλά και Ελληνικών σημαιών
από ύφασμα καπαρντίνα ραφτές.


Ο γνώμονας της επιτυχίας μας υπήρξε από την αρχή έως τώρα η ειλικρίνεια και η συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή.
Η μεγαλύτερη προσπάθεια ειδικά το τελευταίο διάστημα είναι η εξεύρεση-κατασκευή και προώθηση Ελληνικών προιόντων .Αυτή η προσπάθεια πρέπει να υποστηριχτεί από όλους μας.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Βύσσης 6 & Αιόλου - 2ος όροφος , Αθήνα, 105 51,  Ελλάδα
E-mail: info@giannakopouloi.gr
Τηλέφωνο: 2103215233
Πληροφορίες: Το κατάστημά μας είναι ανοιχτό τις ακόλουθες ημέρες και ώρες. Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 15.30 Σάββατο: 09:00 – 14:00.(τους θερινούς μήνες Σάββατα κλειστά) Πλησιέστερος σταθμός ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ


Χονδική πώληση: Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση παρακαλούμε να μας καλέσετε στο 2103215233 ή  να  αποστείλλετε mail στο info@giannakopouloi.gr,  με τα είδη ή τις κατηγορίες ειδών που σας ενδιαφέρουν , την επωνυμία σας και τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να έρθουμε σε επαφή και να σας ενημερώσουμε για τις τιμές και τους καταλόγους μας.