Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€ τώρα αποστολή και με BOXNOW

Επιστροφές

  1. Αρχική
  2. Επιστροφές

Σαν πελάτης μας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προιόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση με άλλο μέγεθος ή άλλο προιόν ή να ζητήσετε τα χρήματά σας!Εξαιρούνται τα προιόντα προσφοράς και OUTLET στα οποία δεν γίνεται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  1. 1. Επικοινωνήστε στο 210 3215233 ώστε να σας υποδείξουμε την διαδικασία
  2. 2. Προσέρχεστε στο κατάστημά μας ΒΥΣΣΗΣ 6 (2ος Όροφος) με την απόδειξη λιανικής πωλήσεως.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται ακριβώς με τον τρόπο με τον οποίο πληρώσατε. Στην περίπτωση της αντικαταβολής, θα γίνεται τραπέζική κατάθεση στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις

  1. 1. μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή της σε διάστημα 3 ημερών απο την παραγγελία, επικοινωνώντας μαζί μας, είτε μεσω mail είτε μέσω τηλεφώνου, έχετε δικάιωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων αν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.
  2. 2. πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας , αφαιρώντας τα προϊόντα απο το καλάθι- μη ολοκλήρωση της παραγγελίας - μη πληρωμή
  3. 3. μετά την παραλαβή του προιόντος έχετε δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης  και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.(εκτός εσωρούχων)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Το προιόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς παραλήφθηκε, χωρίς φθορές και εντός της αρχικής συσκευασίας. Ειδικά για τα εσώρουχα για λόγους υγειινής δεν ειναι δυνατή η επιστροφή τους σε καμία περίπτωση.